Hoppa till huvudinnehåll

Argentinsk Tango - byta roller, roller i rörelse

Här är en kurs för dig som vill dansa den andra rollen.

På World Dance Company kan man även dansa tango på vår praktika (träningskväll) och milonga (socialdanstillställning). Många som börjat dansa hos oss har skaffat sig nya vänner för livet.

UPPLÄGG

Vi kommer att gå igenom teknik för att föra och följa, jobba med stil, musikalitet och användbara figurer för dansgolvet. Vi dansar både i öppen och tät omfamning. Man kan anmäla sig utan partner och de som vill byta partner anmäler sig med en partner. Max antal platser är begränsat till 10 par.

Vi rekommenderar dig gärna att prova att byta roller för att få en ökad förståelse och kunskap för förandet och följandet.

Vi kommer att jobba med olika teman vid varje kurstillfälle, teknik och kommunikation mellan dig och din danspartner .Vi utforskar tangons värld med olika varianter som till exempel ganchos, giros, barridas, samt tangovals.

FÖRKUNSKAPER

Denna kurs riktar sig till dig som har minst en termins förkunskaper och behärskar grunderna i tango.

ANMÄLAN GÖRS DIREKT TILL WORLD DANCE COMPANY på tel 031-704 99 38 eller World Dance Companys hemsida.

BRA ATT VETA

  • Kursstart är preliminärt under vecka 37.
  • Danskurserna ges som ett samarbete mellan ABF Göteborg och World Dance Company, för mer information om kurserna samt anmälan se World Dance Companys hemsida. Här hittar ni också övrigt kursutbud av World Dance Company med reservation för ändringar.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
833193
Startdatum
01 februari 2022
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
18:00–19:30
Antal tillfällen
12
Antal lediga platser
20
Plats
Kulturhuset Oceanen
Stigbergstorget 8 41463 GÖTEBORG
Pris
2000 kr
Cirkelledare
Suzanna SöderströmMikael Dexlöv