Hoppa till huvudinnehåll

Argentinsk Tango milonguero (medel-avancerad)

Argentinsk tango har beskrivits som pardansernas Rolls Royce. Den innehåller alltifrån stil och elegans till glädje, sensualism, närhet och lekfullhet. Om man lär sig argentinsk tango kan man dansa tango överallt i hela världen.

Genom att dansa tango får man förutom att träna på sin kroppsmedvetenhet, balans och smidighet även komma ifrån vardagens alla bestyr och ladda batterierna med ny energi både fysiskt och mentalt. På World Dance Company kan man även dansa tango på vår praktika (träningskväll) och milonga (socialdanstillställning). Många som börjat dansa hos oss har skaffat sig nya vänner för livet.

UPPLÄGG

Denna kurs riktar sig till dig som har minst 3 terminers förkunskaper eller motsvarande. Du går regelbundet ut på praktikor och milongor och dansar och vill nu utveckla och fördjupa din repertoar. Vi lägger tonvikt på tango i nära omfamning och fördjupar oss i den nära abrazons möjligheter med figurer som passar för milongan. Max antal platser är begränsat till 7 par.

6 tillfällen med möjlighet att förlänga med 6 extra tillfällen.

FÖRKUNSKAPER

Du har minst 3 terminer förkunskaper eller motsvarande.

ANMÄLAN GÖRS DIREKT TILL WORLD DANCE COMPANY på tel 031-704 99 38 eller World Dance Companys hemsida.

BRA ATT VETA

  • Går du två danskurser eller fler får du 10% rabatt på vardera kurs.
  • Kursstart är preliminärt under vecka 5.
  • Danskurserna ges som ett samarbete mellan ABF Göteborg och World Dance Company, för mer information om kurserna samt anmälan se World Dance Companys hemsida. Här hittar ni också övrigt kursutbud av World Dance Company med reservation för ändringar.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
833195
Startdatum
02 februari 2022
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
18:45–20:15
Antal tillfällen
6
Antal lediga platser
14
Plats
Kulturhuset Oceanen
Stigbergstorget 8 41463 GÖTEBORG
Pris
950 kr