Hoppa till huvudinnehåll

Bollywood fortsättning

Bollywood är dansens lyckopiller, upprymdhet blandat med charmig tjuskraft. Under terminen får ni träna två helt olika stilar, the old Bollywood style - influerat av klassisk stil samt Bollywood fusion style.

En kurs för fortsättare och fördjupning som dansat Bollywood innan. Vi bygger på de tekniska variationerna och träna de typiska indiska uttrycken och gesterna. Vi tränar koordination, rörlighet och känsla och går djupare in på att utveckla de finlemmade rörelserna. Genom att blanda kombinationer av linjer och steg är syftet att uppnå frihet hos Bollywood med bibehållen grace. Grundläggande mudras - handpositioner och kroppsställningar används i kombinationer av stegsekvenser som skapar terminens koreografi. Syftet är att eleverna ska få skapa en kort del i den koreografi som blir terminens dans, som en del av det egna skapandet, samt ge förslag på terminens musik.

UPPLÄGG

Vi tränar koordination, rörlighet och känsla och går djupare in på att utveckla de finlemmade rörelserna. Genom att blanda kombinationer av linjer och steg är syftet att uppnå frihet hos Bollywood med bibehållen grace.

FÖRKUNSKAPER

En kurs för fortsättare som dansat Bollywood minst 1 termin innan. Vi bygger på de tekniska variationerna och tränar de typiska indiska uttrycken och gesterna. Vi tränar koordinationen, rörlighet och känsla och går djupare in på att utveckla de finlemmade rörelserna. Genom att blanda kombinationer av linjer och steg är syftet att uppnå frihet hos Bollywood med bibehållen grace. Ni får lära två helt olika stilar från Bollywood genom att ha två ledare. Den ena lär ut, the old Bollywood stile och den andra Bollywood fusion stile. Ledare Rema Abou och Maya Lakshna

ANMÄLAN GÖRS DIREKT TILL WORLD DANCE COMPANY på tel 031-704 99 38 eller World Dance Companys hemsida.

BRA ATT VETA

Kursstart är i vecka 5.
Går du två danskurser eller fler får du 10 % rabatt.
Danskurserna ges som ett samarbete mellan ABF Göteborg och World Dance Company, för mer information om kurserna samt anmälan se World Dance Company's hemsida. Här hittar ni också övrigt kursutbud av World Dance Company. 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
819121
Startdatum
06 februari 2020
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
19:15–20:45
Antal tillfällen
12
Antal lediga platser
7
Plats
Kulturhuset Oceanen
Stigbergstorget 8 41463 GÖTEBORG
Pris
2150 kr