Hoppa till huvudinnehåll

Nyhet! Kubansk salsa nybörjare

Välkommen att lära dig dansa salsa till härlig salsamusik!

Ni kommer att få lära er de väsentligaste grunderna och tekniken för att föra och följa, samt graciösa rörelser. Ni kommer att lära er olika turer med universella spanska namn som förknippas med salsan. Vi utgår alltid från deltagarnas egen nivå och avancerar i lugn takt så att alla känner sig bekväma under resans gång. Anmälan behöver inte göras i par, det går lika bra att komma ensam.

UPPLÄGG

Under den här kursen dansar man i par, man behöver inte ha danspartner för att anmäla sig till dansen. Man bör ha kläder som är bekväma att röra sig och svettas i. Det finns omklädesrum på plats, men bara en dusch.

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

FÖRKUNSKAPER

Inga förkunskaper krävs.

LEDARE

Kursledaren heter Pablo Cozzi Celsi. Pablo har undervisat länge i salsa, bachata och kizomba men har även erfarenheter inom hiphop och breakdance. Han kommer att erbjuda en bra balans mellan glädje och teknik, såväl som att ge deltagarna en god förståelse varifrån den kubanska salsan har sitt ursprung.

KURSMATERIAL

Inget kursmaterial.

BRA ATT VETA

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 031-774 31 10.
  • Om kursen är fullsatt kan du anmäla dig till en reservplats. Det gör du genom att ringa oss på 031-774 31 10.
  • Planerad kursstart för hösten är vecka 36-39.
  • Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Som pensionär, student, arbetssökande eller funktionsnedsatt erbjuds du 15  % rabatt på kursavgiften.
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.
  • Läs mer på DETTA BÖR DU VETA.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
830853
Startdatum
09 september 2021
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
17:15–18:15
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
Fullsatt
Plats
ABF Järntorget 8
Järntorget 8 41304 GÖTEBORG
Pris
1000 kr
Cirkelledare
Pablo Cozzi Celsi
Anmäl dig som reserv