Hoppa till huvudinnehåll

Gör din egen dörrkrans

Välkommen till en kurs där du gör en dörrkrans till jul.

Vi träffas och pratar om julens blommor och får lite tips och råd kring blommor och skötsel. Efter det tar vi fram vår kreativa ådra och gör en dörrkrans som vi dekorerar efter tycke och smak.

Upplägg

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Ledare

Ledare är Lena Andreasson. Lena har arbetat med blommor sedan 90-talet och utbildat sig till trädgårdsmästare, trädgårdsdesigner och florist. Sedan 10 år tillbaka driver Lena ett företag som heter "Hela din trädgård". Hennes intresse för trädgård och design är stort och Lena har bl a haft kurser för företag och bostadsrättsföreningar. 

Alla våra kursledare har omfattande erfarenhet både inom sitt ämnesområde och som pedagoger. Många är yrkesverksamma inom sitt område och samtliga har gått ABFs grundläggande cirkelledarutbildning.

Presentation av våra kursledare

Kursmaterial

Kostnad för dörrkransen tillkommer ca 350 kr som betalas till ledaren direkt med swish eller kontant.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 031-774 31 10.
  • Kallelse får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Som pensionär, student, arbetssökande eller funktionsnedsatt erbjuds du 15 % rabatt på kursavgiften.
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.
  • Läs mer på DETTA BÖR DU VETA.

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
840083
Startdatum
12 december 2023
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
17:00–19:15
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
Fullsatt
Plats
ABF Järntorget 8
Järntorget 8 41304 GÖTEBORG
Pris
180 kr
Anmäl dig som reserv