Hoppa till huvudinnehåll

Helgkurs - Bli din egen stylist 23-24 mars

Vill du förändra din stil men vet inte hur? Under kursen kommer du att få lära dig hur du matchar några av dina bästa bas- och accentfärger, göra en stiltest som visar varför du faller för vissa detaljer samt få handfast tips om hur du klär fram din figur på ett smakfullt sätt.

Du får också skapa ett eget kollage med inspirationsbilder. Ta även med dig ett par favoritplagg och några impulsköp som blivit hängande och som vi tittar på gemensamt.

UPPLÄGG

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

FÖRKUNSKAPER

Inga förkunskaper krävs.

LEDARE

Elisabeth Böviks beskrivning om sig själv: Nyfikenheten inför omvärldens klädkoder och kulturella signaler samt ett stort intresse för mode fick mig att utbilda mig till färg- och stilkonsult. Jag jobbar aktivt med rådgivning för privatpersoner samt workshops och föreläsningar för företag, skolor och studieförbund. På de kurser jag har får deltagarna kunskap om hur de med passande färger, lämpliga stilar och aktuella klädkoder gör det bästa av sina egna förutsättningar.

Alla våra kursledare har omfattande erfarenhet både inom sitt ämnesområde och som pedagoger. Många är yrkesverksamma inom sitt område och samtliga har gått ABFs grundläggande cirkelledarutbildning.

KURSMATERIAL

Material ingår inte i kursavgiften. Till kursen tar du med dig en styv kartong i A3-format, sax, limstift/klister samt tusch-eller färgpennor samt anteckningsblock.

BRA ATT VETA

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 031-774 31 10.
  • Om kursen är fulltecknad kan du anmäla dig som reserv. Det gör du genom att ringa oss på 031-774 31 10.
  • Planerad kursstart för våren är vecka 6-8, för hösten 37-39.
  • Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Som pensionär, student, arbetssökande eller funktionsnedsatt erbjuds du 15 % rabatt på kursavgiften.
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.
  • Läs mer på DETTA BÖR DU VETA.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
807953
Startdatum
23 mars 2019
Veckodagar
Lördag, Söndag
Tidpunkt
10:00–16:00
Antal tillfällen
2
Antal lediga platser
5
Plats
ABF Järntorget 8
Järntorget 8 41304 GÖTEBORG
Pris
1350 kr
Anmäl dig