Hoppa till huvudinnehåll

Torslanda Filmstudio: "En persikolund i Katalonien" (13/2)

Välkomna till filmstudion i Torslanda där du kan se kvalitetsfilm på hemmaplan. Måndag 13 februari visas "En persikolund i Katalonien".

Om filmen

Det är sommar och persikosäsongen är i full gång. Så länge som de kan minnas har den tätt sammanhållna familjen Solé levt av att plocka persikor i i Alcarràs, en liten by i Katalonien. Ägarna har stått i skuld till familjen som under inbördeskriget skyddade dem från fascisterna. Men nu kommer en ny generation av ägare och de har andra planer. Träden ska huggas ner och ersättas av en mer lönsam industri. Nu står familjen inför en ny och oviss framtid.

Läs mer om En persikolund i Katalonien och se en trailer till filmen på Torslanda Filmstudios hemsida. För att se filmen behöver du bli medlem i Torslanda Filmstudio.

Visningen görs i samarbete med ABF Göteborg.

Om Torslanda filmstudio

Torslanda Filmstudio är en ideell förening. Den bildades 2019 av ett antal filmintresserade Torslandabor. Syftet är att tillsammans se bra film från olika länder, kulturer, inom skilda ämnen och genrer. Vi ser oss som ett bra och viktigt komplement till den kommersiella bioverksamheten.

Vanligen arrangeras 6–7 visningar per höst- och vårtermin varannan vecka. De är öppna för alla som löst ett medlemskort och som fyllt femton år. Filmerna visas på Kulturhuset Vingen i Torslanda.

Torslanda Filmstudios hemsida: https://torslanda.filmstudio.se/

Detta är ett: Evenemang
Arrangemangsnr
838776
Startdatum
13 februari 2023
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
11:30–13:30
Medarrangör
Torslanda Filmstudio
Plats
Kulturhuset Vingen
Amhultsvägen 7 42337 TORSLANDA
Kontaktperson
Cornelia Bjurström
corneliabjurstrom@hotmail.com