Hoppa till huvudinnehåll

Akvarell - måndag 10.00 - digital kurs

P.G.A. COVID-19 UTGÅR KURSEN OCH ERSÄTTS MED DIGITAL KURS. FRÅGOR HÄNVISAS TILL 031-774 31 12,Eva Nykvist. Våra kurser i akvarell är för dig som är nyfiken på och vill upptäcka akvarellfärgens många tekniker och uttrycksmöjligheter.

Med utgångspunkt från stilleben, foton och egna idéer arbetar vi med ljus, färg och volym. Tillsammans med en erfaren ledare experimenterar vi med nya och personliga uttryck, allt utifrån din kunskapsnivå.

UPPLÄGG

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken.Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

FÖRKUNSKAPER

Inga förkunskaper krävs. Vi blandar nybörjare och erfarna deltagare för att få en bra grupp. Genom våra olika erfarenheter lär vi och inspireras av varandra.

LEDARE

Alla våra kursledare har omfattande erfarenhet både inom sitt ämnesområde och som pedagoger. Många är yrkesverksamma inom sitt område och samtliga har gått ABFs grundläggande cirkelledarutbildning.

KURSMATERIAL

Ledaren Björn Oskarsson kommer att kontakta er deltagare innan kursstart för denna digitala kurs.
Material ingår inte i kursen, följande material är bra att ha till hands:  akvarellfärger, penslar och akvarellblock  Förslag på komplettering får du av ledaren på kursen.

BRA ATT VETA

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 031-774 31 10.
  • Om kursen är fullsatt kan du anmäla dig till en reservplats. Det gör du genom att ringa oss på 031-774 31 10.
  • Planerad kursstart för våren är vecka 6-8, för hösten 37-39.
  • Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Som pensionär, student, arbetssökande eller funktionsnedsatt erbjuds du 15  % rabatt på kursavgiften.
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.
  • Läs mer på DETTA BÖR DU VETA.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
824422
Startdatum
07 september 2020
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
10:00–12:15
Antal tillfällen
12
Antal lediga platser
1
Plats
Egen
Pris
500 kr
Cirkelledare
Björn Oskarsson