Hoppa till huvudinnehåll

Experimentverkstad i akvarell - digital kurs

P.G.A. COVID-19 UTGÅR KURSEN OCH ERSÄTTS MED DIGITAL KURS. FRÅGOR HÄNVISAS TILL 031-774 31 12,Eva Nykvist.. Har du provat på akvarell tidigare och vill komma vidare i ditt måleri? Här leker och experimenterar vi fram nya vägar till kreativt skapande.

Övningar och experiment utgör basen i denna kurs. Här finns inga rätt eller fel utan vi provar oss fram med olika tekniker för att se vad som händer. Kom och utforska akvarellens möjligheter!

UPPLÄGG

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

FÖRKUNSKAPER

Detta är en kurs för dig som redan har viss erfarenhet av måleri.

LEDARE

Alla våra kursledare har omfattande erfarenhet både inom sitt ämnesområde och som pedagoger. Många är yrkesverksamma inom sitt område och samtliga har gått ABFs grundläggande cirkelledarutbildning.

KURSMATERIAL

Ledaren Björn Oskarsson kommer att kontakta er deltagare innan kursstart för denna digitala kurs.
Material ingår inte i kursen, följande material är bra att ha till hands:  akvarellfärger, penslar och akvarellblock  Förslag på komplettering får du av ledaren på kursen.

BRA ATT VETA

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 031-774 31 10.
  • Om kursen är fullsatt kan du anmäla dig till en reservplats. Det gör du genom att ringa oss på 031-774 31 10.
  • Planerad kursstart för våren är vecka 6-8, för hösten 37-39.
  • Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Som pensionär, student, arbetssökande eller funktionsnedsatt erbjuds du 15  % rabatt på kursavgiften.
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.
  • Läs mer på DETTA BÖR DU VETA.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
824421
Startdatum
11 september 2020
Veckodagar
Fredag
Tidpunkt
13:00–16:00
Antal tillfällen
11
Antal lediga platser
2
Plats
Egen
Pris
500 kr
Cirkelledare
Björn Oskarsson