Hoppa till huvudinnehåll

Teckning fortsättning

Här är en kurs för dig som vill fördjupa dina kunskaper i teckning för en gedigen grund i ditt målande. Vi övar oss på att studera och förstå vår omgivning genom att teckna mellanrum och skuggformer, vi undersöker det konstruerade perspektivet och övar upp vårt grafiska seende.

Du får lära dig att använda pennan som en pensel och fördjupar din materialkunskap. Här får du tid och ro att fördjupa dig i teckningens meditativa natur.

UPPLÄGG

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

FÖRKUNSKAPER

Kursen Teckning grund.

LEDARE

Alla våra kursledare har omfattande erfarenhet både inom sitt ämnesområde och som pedagoger. Många är yrkesverksamma inom sitt område och samtliga har gått ABFs grundläggande cirkelledarutbildning.

KURSMATERIAL

Material ingår inte i kursavgiften. Ta med dina egna ritblock, minst A3-storlek, mjuka blyertspennor (HB, 3B, 5B) och radergummi till första kurstillfället. Vi rekommenderar att du har på dig/med dig oömma kläder.

BRA ATT VETA

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 031-774 3110.
  • Om kursen är fulltecknad kan du anmäla dig som reserv. Det gör du genom att ringa oss på 031-774 31 10
  • Planerad kursstart för våren är vecka 6-8, för hösten 37-39.
  • Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Som pensionär, student, arbetssökande eller funktionsnedsatt erbjuds du 15 % rabatt på kursavgiften.
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.
  • Läs mer på DETTA BÖR DU VETA.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
808222
Startdatum
18 mars 2019
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
18:30–20:45
Antal tillfällen
6
Antal lediga platser
10
Plats
ABF Järntorget 8
Järntorget 8 41304 GÖTEBORG
Pris
1230 kr
Cirkelledare
Lars Lejring
Anmäl dig