Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Våga måla

Denna kurs vänder sig till dig som längtar efter att våga måla! Frigör din inre skaparkraft och släpp loss bland färgerna i ateljén.

Här finns inga föreställningar om att måleri ska vara på ett visst sätt och därför får skaparglädjen större utrymme. Till hjälp använder vi oss av meditation, musik och rörelse.

Vi arbetar huvudsakligen i akryl. Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken.Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

FÖRKUNSKAPER

Inga förkunskaper krävs. Vi blandar nybörjare och erfarna deltagare för att få en bra grupp. Genom våra olika erfarenheter lär vi och inspireras av varandra.

LEDARE

Alla våra kursledare har omfattande erfarenhet både inom sitt ämnesområde och som pedagoger. Många är yrkesverksamma inom sitt område och samtliga har gått ABFs grundläggande cirkelledarutbildning. Vi rekommenderar att du har på dig/med dig oömma kläder. 

KURSMATERIAL

Kursmaterial ingår i deltagaravgiften.

BRA ATT VETA

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 031-774 3110.
  • Planerad kursstart för våren är vecka 6-8, för hösten 37-39.
  • Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Som pensionär, student, arbetssökande eller funktionsnedsatt erbjuds du 10 % rabatt på kursavgiften.
  • Läs mer på DETTA BÖR DU VETA.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
803746
Startdatum
13 september 2018
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
17:00–20:00
Antal tillfällen
12
Antal lediga platser
12
Medarrangör
ABF Göteborg
Plats
ABF Järntorget 8
Järntorget 8 41304 GÖTEBORG
Pris
2750 kr
Cirkelledare
Anmäl dig