Hoppa till huvudinnehåll

Sommarkurs - Silversmide 11-12 juni

Vill du lära dig att skapa smycken eller andra föremål i silver?

På denna silversmideskurs finner du en erfaren och duktig ledare som hjälper dig att förverkliga dina idéer. Kom och träffa kreativa deltagare på en helgkurs i ledaren Özay Emert verkstad i Sockerbruket, Röda Sten. Det krävs inga förkunskaper och du får lära dig grundläggande tekniker i silversmide. Kursen passar även dig som redan har erfarenhet av att arbeta i silver och vill fördjupa dina kunskaper.

UPPLÄGG

Lördag och söndag kl. 10.00 - 16.00 med avbrott för lunch.
Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

FÖRKUNSKAPER

Inga förkunskaper krävs.

LEDARE

Özay Emert är yrkesverksam smyckekonstnär med egen ateljé på Sockerbruket. Özay ställer ut i Sverige och internationellt och har arbetat som handledare i silversmide i många år. Özay har en magisterexamen i smyckekonst från Högskolan för Design och Konsthantverk och en kandidatexamen i skulptur från Mimar Sinan Fine Arts University i Istanbul. Alla våra kursledare har omfattande erfarenhet både inom sitt ämnesområde och som pedagoger. Många är yrkesverksamma inom sitt område och samtliga har gått ABFs grundläggande cirkelledarutbildning.

KURSMATERIAL

Material ingår inte i kursavgiften. Material finns att köpa på plats till självkostnadspris via swish. Du får även använda eget material om du redan har.

 BRA ATT VETA

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via
  • telefon 031-774 31 10.
  • Om kursen är fullsatt kan du anmäla dig till en reservplats. Det gör du genom att ringa oss på 031-774 31 10.
  • Planerad kursstart för våren är vecka 6-8, för hösten 36-39.
  • Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Som pensionär, student, arbetssökande eller funktionsnedsatt erbjuds du 15 % rabatt på kursavgiften.
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.
  • Läs mer på DETTA BÖR DU VETA.

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
833265
Startdatum
11 juni 2022
Veckodagar
Lördag, Söndag
Tidpunkt
10:00–16:00
Antal tillfällen
2
Antal lediga platser
5
Plats
Egen
Pris
2300 kr
Cirkelledare
Özay Emert
Anmäl dig