Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Sommarkurs Dreja 25-29 juni

En femdagars-kurs där du får möjlighet att finslipa dina drejkunskaper! Vare sig du är nybörjare eller van drejare så får du tid och handledning att utveckla dina färdigheter på din egen nivå.

En femdagars-kurs där du får möjlighet att finslipa dina drejkunskaper! Vare sig du är nybörjare eller van drejare så får du tid och handledning att utveckla dina färdigheter på din egen nivå. Glasering kommer att ske under 4 studietimmar v. 35 - 36, tid efter överenskommelse med kursledaren. Materialkostnad tillkommer. Välkommen till fem kreativa dagar vid drejskivan!

UPPLÄGG

Måndag-fredag 09.30-15.30. Gruppen består av max 8 deltagare.
Undervisningen består huvudsakligen av eget arbete under handledning av kursledaren.
Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

FÖRKUNSKAPER

Kursen passar alla, oavsett förkunskaper.

LEDARE

Alla våra kursledare har omfattande erfarenhet både inom sitt ämnesområde och som pedagoger. Många är yrkesverksamma inom sitt område och samtliga har gått ABFs grundläggande cirkelledarutbildning.

KURSMATERIAL

Vi har fyra olika stengodsleror, en lergodslera samt en porslinslera. Vi erbjuder ett brett sortiment av engober och glasyrer. Man betalar för mängden lera man förbrukar samt en avgift för glasyr och bränningar. (Prisexempel: en tekopp kostar totalt ca 20 kr.) Allt räknas ihop i slutet av kursen och deltagarna faktureras efter kursens slut.

BRA ATT VETA

  • Planerad kursstart för våren är vecka 6-8, för hösten 37-39.
  • Om du angav din mejladress när du anmälde dig kommer kallelsen via mejl. Annars kommer den med post. Kallelse till kursen kommer med post hem till dig senast en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Som pensionär, student, arbetssökande eller funktionsnedsatt erbjuds du 10 % rabatt på kursavgiften.
  • Läs mer på DETTA BÖR DU VETA.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
998626
Startdatum
25 juni 2018
Veckodagar
Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
Tidpunkt
09:30–15:30
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
-
Medarrangör
ABF Göteborg
Plats
ABF Södra Allégatan
Södra Allégatan 1 B 41304 GÖTEBORG
Pris
2700 kr
Cirkelledare
Johanna van Eldijk
Anmäl dig