Hoppa till huvudinnehåll

Akustisk gitarr fortsättning 3

En fortsättningskurs för gitarrister som redan kan några enkla ackord och kompstilar. Här kan du fortsätta att utveckla din musikaliska förmåga!

Vi fördjupar vi våra kunskaper om olika ackord och kompstilar.

UPPLÄGG

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

FÖRKUNSKAPER

Du kan de vanligaste ackorden och barréackorden och kan en del färgade ackord. Du har spelat flera olika kompfigurer och fingerspelskomp och även en del melodispel. Du har spelat ganska mycket efter tabulaturnoter.

LEDARE

Jakob började spela gitarr som 10-åring och har spelat allt från klassisk gitarr till hårdrock. Han studerade till att bli operasångare, men spelar numera mest gitarr och sjunger, både i lite egna projekt och tillsammans med José González liveband.

Alla våra kursledare har omfattande erfarenhet både inom sitt ämnesområde och som pedagoger. Många är yrkesverksamma inom sitt område och samtliga har gått ABFs grundläggande cirkelledarutbildning.

KURSMATERIAL

Ta med ditt eget instrument. Kursmaterial delas ut under kursen.

BRA ATT VETA

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 031-774 31 10.
  • Om kursen är fulltecknad kan du anmäla dig som reserv. Det gör du genom att ringa oss på 031-774 31 10.
  • Planerad kursstart för våren är vecka 6-8, för hösten 37-39.
  • Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Som pensionär, student, arbetssökande eller funktionsnedsatt erbjuds du 15 % rabatt på kursavgiften.
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.
  • Läs mer på DETTA BÖR DU VETA.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
819035
Startdatum
17 februari 2020
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
18:40–20:10
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
5
Plats
ABF Järntorget 8
Järntorget 8 41304 GÖTEBORG
Pris
1600 kr