Hoppa till huvudinnehåll

Allsångskören

Vill du sjunga tillsammans med andra? Då är "Allsångskören" något för dig! Att sjunga i en kör kan vara rena hälsokuren - kroppen syresätts, spänningarna släpper och stresshormonerna minskar.

Här sjunger vi tillsammans och har roligt! Inga förkunskaper krävs, viktigast är sångglädjen och gemenskapen! Vi sjunger inte i stämmor utan alla tillsammans, vi övar upp rösten och släpper loss den kreativa musikaliteten.

UPPLÄGG

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

FÖRKUNSKAPER

Inga förkunskaper krävs.

LEDARE

Ledaren Lisbeth Nowotny, har jobbat som musiklärare, musiker och kompositör i teatersammanhang i många år, har gedigen scenvana och leder allsång på en restaurang i Göteborg med stor framgång.
Alla våra kursledare har omfattande erfarenhet både inom sitt ämnesområde och som pedagoger. Många är yrkesverksamma inom sitt område och samtliga har gått ABFs grundläggande cirkelledarutbildning.

KURSMATERIAL

Kursmaterial delas ut under kursen.

BRA ATT VETA

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 031-774 31 10.
  • Om kursen är fullsatt kan du anmäla dig på reservplats. Det gör du genom att ringa oss på, 031-773 31 10
  • Planerad kursstart för våren är vecka 6-8, för hösten 37-39.
  • Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Som pensionär, student, arbetssökande eller funktionsnedsatt erbjuds du 15 % rabatt på kursavgiften.
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.
  • Läs mer på DETTA BÖR DU VETA.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
824991
Startdatum
22 september 2020
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
11:00–12:30
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
15
Plats
ABF Järntorget 8
Järntorget 8 41304 GÖTEBORG
Pris
1400 kr
Cirkelledare
Lisbeth Nowotny
Anmäl dig