Hoppa till huvudinnehåll

Spanska nybörjare

Språket är nyckeln till andra kulturer! Ta chansen att göra din värld större.

Vill du lära dig användbara fraser på spanska inför resan? Under kursen lär du dig att på spanska beställa mat på restaurang, klockan, siffror och priser, vanliga fraser under en hotellvistelse och hur du frågar om vägen.

UPPLÄGG

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

FÖRKUNSKAPER

Inga förkunskaper krävs.

LEDARE

Willy Andersson har läst grundkurs i spanska på Universitetet och har rest och vistats en hel del i Spanien och latinamerikanska länder. Han är behörig språklärare och har under större delen av sitt yrkesliv undervisat i svenska och engelska, men även i spanska.

Alla våra kursledare har omfattande erfarenhet både inom sitt ämnesområde och som pedagoger. Många är yrkesverksamma inom sitt område och samtliga har gått ABFs grundläggande cirkelledarutbildning.

KURSMATERIAL

Kursmaterial ingår inte i kursavgiften och information om vilket kursmaterial som ska användas ges vid första kurstillfället.

BRA ATT VETA

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 031-774 31 10.
  • Om kursen är fullsatt kan du anmäla dig till en reservplats. Det gör du genom att ringa oss på 031-774 31 10.
  • Planerad kursstart för våren är vecka 6-8, för hösten vecka 36.
  • Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Som pensionär, student, arbetssökande eller funktionsnedsatt erbjuds du 15 % rabatt på kursavgiften.
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.
  • Läs mer på DETTA BÖR DU VETA.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
819006
Startdatum
20 februari 2020
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
17:00–18:30
Antal tillfällen
12
Antal lediga platser
6
Plats
ABF Järntorget 8
Järntorget 8 41304 GÖTEBORG
Pris
1800 kr
Cirkelledare
Willy Andersson
Anmäl dig