Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Riksteatern Skövde STEFAN SAUK TILLFÄLLIGT UTBROTT FÖR ATT AL

Äntligen är Stefan Sauk och hans tiofaldiga enmansensemble av mångfacetterade karaktärer tillbaka på scenen i nyskrivna föreställningen Tillfälligt Utbrott!

Föreställningen tar avstamp i Tillfälligt Avbrott som var ett omåttligt populärt och samhällskritiskt inslag i humor- och satirprogrammet Lorry i början av 1990-talet. "Det är mycket nu..." och "Jag är skeptisk" blev bevingade uttryck som gjorde Sauk älskad av hela svenska folket. Inslaget var en spegel mot samtiden som på ett humoristiskt och nyskapande sätt påvisade dåtidens orättvisor och politiska snedvindar. Något som är lika nödvändigt och aktuellt idag som då. Kanske ännu mer.

Den nya produktionen tar vid där den förra - Sauk – Fortfarande Skeptisk (and some fcuking music) - slutade och lägger in en högre växel. Vi får stifta bekantskap med såväl välkända karaktärer som helt nya. Sauk gör satir på ett unikt sätt som kommer att få makthavare att skälva och locka publiken till skratt (som eventuellt fastnar i halsen!). Missa inte en av vår tids största skådespelarvirtuoser i denna satirbomb till föreställning!

Sauk har gjort otaliga roller inom film och TV de senaste 30 åren samt är en av Sveriges mest populära ljudboksinläsare. 2014-2016 spelades föreställningen SAUK – Fortfarande Skeptisk (and some fcuking music) för fulla hus landet runt och även i Skövde där han gästad Riksteatern Skövde hösten 2014.


Mer information: http://www.skovde-teaterforening.se

Detta är ett: Evenemang
Arrangemangsnr
221627
Startdatum
30 november 2018
Veckodagar
Fredag
Tidpunkt
19:30–
Antal tillfällen
-
Antal lediga platser
-
Medarrangör
Skövde Teaterförening
Plats
Skövde Stadsteater
Skövde
Pris
455 kr
Kontaktperson