Hoppa till huvudinnehåll

Nu lättar vi på restriktionerna

Publicerad

Nu lättar vi på restriktionerna!

Hej ☀️
Här kommer ett efterlängtat besked - nu lättar vi på restriktionerna!
Vi ser nu att läget med pandemin börjar bättra sig och vi har fått ett efterlängtat besked att de regionala restriktionerna i Blekinge har lättats. Vi har också fått nya riktlinjer och rekommendationer från studieförbundens samverkansorganisation. Det innebär att vi nu kan starta upp vår efterlängtade studie och kulturverksamhet igen. Självklart med fortsatt försiktighet och att vi fortsatt håller avstånd, tvättar och spritar händerna samt att alla som har symptom stannar hemma. Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Vad gäller hos oss?
Från och med nu är det tillåtet att köra igång studie och kulturverksamhet med följande restriktioner:

• Inomhus:
- huvudregel är max åtta deltagare
- vid anvisad sittplats kan upp till 50 deltagare tillåtas
- verksamhet inomhus förutsätter att lokalen är tillräckligt rymlig

• Utomhus:
- huvudregel är max 100 deltagare
- vid anvisad sittplats kan upp till 500 deltagare tillåtas

Vill du starta en cirkel eller ett kulturarrangemang? Kontakta din verksamhetsutvecklare på ABF i vanlig ordning för att kommunicera kring upplägget av arrangemanget.
Våra expeditioner håller fortsatt stängt för besök eftersom rekommendationen om hemarbete fortsatt gäller. Vi finns tillgängliga via telefon och mail som vanligt. Vi följer utvecklingen noggrant och är medvetna om att situationen kan ändras snabbt.
Vi ber därför alla som kör igång med fysiskt verksamhet att läsa sina mail med kontinuitet. Välkommen att höra av dig till info.blekinge@abf.se eller till din lokala expedition.

Hälsningar
ABF Blekinge
Tel: 0457-170 90