Hoppa till huvudinnehåll

Bra att veta

I samband med anmälan till studiecirkel så är det bra om du känner till följande.

Det är viktigt att du känner till villkoren, därför ber vi dig att noga läsa igenom dessa.

Anmälan

Du får ett bekräftelsemail på att din anmälan kommit in till oss. Om kursdatum ej anges meddelas du senare om det och då har du även möjlighet att avanmäla dig om datumet inte skulle passa.

Studietimma

En studietimme är 45 minuter.

Kursstart

Kursstart sker enligt startdatum (om det anges) eller så fort kursen är fullbokad.

Kallelse

Kallelse får du via mailadressen du angett vid anmälan eller per post ungefär 1-2 veckor innan kursstart.

Kursavgift

Det finns möjlighet att dela upp deltagaravgiften. Studiematerial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges). Ledaren frågar vid första träffen vilka som vill ha material och därefter faktureras det för de som beställer.
Meddela oss ifall du behöver ett intyg gällande närvaro för att kunna få återbetalning från arbetsgivare & fackförbund. 

Betalning

Betalning gör du med hjälp av inbetalningskortet som kommer med kallelsen. 

Avbokning

Vid avbokning gäller ångerrätt enligt distansavtalet. Det innebär att du kan ångra din anmälan (till 0243-669 40) 14 dagar efter att vi bekräftat din anmälan.
Avanmälan gäller från det datum vi får meddelandet. Om du har påbörjat kursen förverkas din ångerrätt. Ångrar du dig minst en vecka innan kursen startat kan vi ta ut en avgift på 150 kr, mindre än en vecka före kursstart upp till halva avgiften, efter start hela avgiften. Undantagen är t ex sjukdom eller flytt till annan ort. 
Om vi måste ställa in återbetalas erlagd avgift. Om vi förskjuter starten mer än en vecka eller byter dag/tid har du rätt att ångra dig och då får du självklart tillbaka hela den avgift du betalat.

Personnummer

Personnummer är en obligatorisk uppgift för vår rapportering till Folkbildningsrådet. Vi måste därför ha personnummer på alla som deltar i vår verksamhet. Vi följer reglerna enligt GDPR.