Hoppa till huvudinnehåll

Detta bör du veta

Det är viktigt att du känner till villkoren, därför ber vi dig att noga läsa igenom dessa.

ANMÄLAN

Du får ett bekräftelsemail på att din anmälan kommit in till oss. Om startdatum ej anges meddelas du senare om det och då har du även möjlighet att avanmäla dig om datumet inte skulle passa.

STUDIETIMME

En studietimme är 45 minuter.

START

Start sker enligt startdatum (om det anges) eller så fort cirkeln/kursen är fullbokad.

KALLELSE

Kallelse får du via mailadressen du angett vid anmälan eller per post ungefär 1-2 veckor innan start.

DELTAGARAVGIFT

Helt arbetslösa och sjukskrivna har 50% rabatt på alla ordinarie deltagaravgifter.

Det finns möjlighet att dela upp deltagaravgiften.

Studiematerial ingår inte i avgiften (om inte så anges). Ledaren frågar vid första träffen vilka som vill ha material och därefter faktureras det för de som beställer.

Meddela vid anmälan om du ska ha del av någon rabatt så att summan på inbetalningskortet blir rätt.

BETALNING

Betalning gör du med hjälp av inbetalningskortet som kommer med kallelsen.

Meddela vid anmälan om du ska ha del av någon rabatt så att summan på inbetalningskortet blir rätt.

AVBOKNING

Vid avbokning gäller ångerrätt enligt distansavtalet. Det innebär att du kan ångra din anmälan (till 0240-180 60) 14 dagar efter att vi bekräftat din anmälan.

Avanmälan gäller från det datum vi får meddelandet. Om du har påbörjat cirkeln förverkas din ångerrätt. Ångrar du dig minst en vecka innan start kan vi ta ut en avgift på 150 kr, mindre än en vecka före start upp till halva avgiften, efter start hela avgiften. Undantagen är t ex sjukdom eller flytt till annan ort.

Om vi måste ställa in återbetalas erlagd avgift. Om vi förskjuter starten mer än en vecka eller byter dag/tid har du rätt att ångra dig och då får du självklart tillbaka hela den avgift du betalat.

PERSONNUMMER

Personnummer är en obligatorisk uppgift för vår rapportering till Folkbildningsrådet. Vi måste därför ha personnummer på alla som deltar i vår verksamhet.

ABF Dala Finnmark samlar in personuppgifter på dig som deltagare/cirkelledare inom ramen för folkbildningsverksamhet reglerad av Förordning om statsbidrag och folkbildning (2015:218).