Hoppa till huvudinnehåll

Ny samarbetspartner - M&M Dansskola

Publicerad

Vi på ABF Dala Finnmark är mycket glada för möjligheten att i Mora inleda ett samarbete med M&M Dansskola. Höstterminen är snart igång och innehåller alltifrån balett till hiphop, besök M&M Dansskolas hemsida http://www.mmdansskola.se/ för mer information samt anmälan.

Om M&M Dansskola 
M&M dansskola startades 2006 av Magnus Persson och Maria Boström-Fors, då i Öna bystuga. Men redan efter två år hade vi blivit så många att vi växt ur den gamla lokalen. Hösten 2008 ...slog vi upp dörrarna på Vasagatan 13 i Mora. Med två danssalar breddade vi vårt utbud och anställde fler danslärare.

Till hösten 2016 firade vi 10 år och dansade då in i vår drömlokal på hela 1000 m2 fördelat på 4 fullt utrustade danssalar, väntrum och omklädningsrum. I och med detta breddade vi än en gång vårat utbud för våra elever.

Men för oss betyder dansskolan så mycket mer än bara dansundervisning. Ända sedan starten 2006 har våran vision varit att skapa en mötesplats för människor, framför allt barn och ungdomar. Vi har under åren som danslärare upptäckt att dansen får människor att vårda både hjärna, kropp och själ. Vi har även sett många självförtroenden växa under denna tid.