Hoppa till huvudinnehåll

God Jul och Gott Nytt År!

Publicerad

ABF Dala Finnmark önskar alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Vi har sedan i mars skrivit och pratat om att 2020 inte varit ett normalt år och när vi nu går mot det som många av oss ser som årets största högtid så utgör den inget undantag av normalitet – det blir annorlunda men det blir Jul ändå!

Samtidigt nalkas ett nytt år med både nya utmaningar och möjligheter och vår övertygelse är att vi undan för undan kommer att ta oss tillbaka till en tillvaro där vi kan mötas som vi är vana igen i studiecirkeln eller över kaffekoppen men vi måste hjälpas åt att hålla ut ett tag till.

För oss på ABF innebär det här att vi börjar det nya året på samma sätt som vi jobbat under största delen av 2020 – med att ställa om till digital verksamhet och att satsa på cirkelledarutveckling och vi hoppas förstås på stort deltagande i det arbetet!

De förstärkta Corona-restriktionerna innebär dock att vi kommer att hålla stängt under en lite längre period de stundande helgerna.

Vi har stängt från onsdag 23 december och är åter igen måndagen den 11 januari och kan då som vanligt nås på mail och telefon även om våra expeditioner kommer att vara fortsatt stängda för besök tillsvidare.

Vi tackar alla ABF-vänner för det gångna året och hälsar varmt välkomna tillbaka en bit in på 2021!