Hoppa till huvudinnehåll

Minska smittspridningen av Covid19

Publicerad

Vi lever fortfarande i den märkligaste av tider även om vaccineringarna nu är igång och vi hoppas på en ljusare framtid under 2021. ABF Dala Finnmark fortsätter ta sitt ansvar för att minska smittspridningen vilket innebär att vi fortfarande har våra lokaler stängda för folkbildningsverksamhet och uppmanar till att ses med distans eller digitalt.

I ett läge när staten vädjar till människor att undvika kontakter med människor man inte delar hushåll med, ska ABF inte i någon form medverka till att rekommendationer bryts. 

Ett enda sjukdomsfall kopplat till vår verksamhet är ett för mycket. 
ABFs förbundsledning förtydligar därför våra interna rekommendationer: 

Ställ om, digitalisera, skjut upp eller ställ in all planerad fysisk verksamhet. 

Denna rekommendation gäller tills vidare, och inkluderar förutom verksamheten även våra arbetsplatser.

Att inte låta människor träffas, att inte vara en mötesplats, att låta våra lokaler stå tomma strider mot allt vi i vanliga fall står för, men i det långa loppet är att hålla i och hålla ut just nu det enda och bästa sättet för att på sikt kunna göra en annan värld möjlig. 

Tills vi kan mötas fysiskt igen fortsätter ABF jobba för att ställa om istället för att ställa in. Sannolikt är det bästa sättet för att så snart som möjligt kunna få träffas som vanligt igen.

Vi bjuder också in alla som önskar att lära sig mer om digitala verktyg, för att kunna ställa om verksamheten temporärt, till digitala utbildningar och vi kommer att göra vårt yttersta för att stötta er med att komma igång.

ABFs expeditioner är tillsvidare stängda för besök och vi i personalen arbetar så långt det är möjligt hemifrån men vi finns tillgängliga på telefon och mail och det är alltid möjligt att ordna ett digitalt möte. Ni når oss på info.dalafinnmark@abf.se eller 0240-180 60