Hoppa till huvudinnehåll

Barn är inte på ett visst sätt,

Publicerad

- de blir på ett visst sätt! En nyskriven och fristående fortsättning på "Barn beter sig bra, om de kan... "

En föreläsning för dig som vill veta vad du kan göra för att få ett bättre samspel med barn. 

En nyskriven och fristående fortsättning på "Barn beter sig bra, om de kan... " där låg fokus på hur vi vuxna kan förstå barns beteende. Det här är en helt ny föreläsning  som visar hur du kan göra för att få till ett bättre samspel och påverka barns beteende samtidigt som du får möjlighet att stärka er relation.

Föreläsningen bygger på lösningsfokuserad pedagogik som förmedlas på ett lättförståeligt och användbart sätt för att ge föräldrar och personal som arbetar med barn möjlighet att hitta långsiktiga lösningar - en positiv förändring för barnet, familjen och barngruppen.

För vem? Vuxna som möter barn i sitt arbetsliv och alla slags föräldrar som vill lära sig mer.

1 oktober. 18:00 - 21:00
Biljettpris 200 - 300 kr
Lokal: Söderhamns teater, Norrtullsgatan 12, Söderhamn
Länk till förköp här!Vid faktura kontakta: kontakt@evalenalarsdotter.se och få 50 rabatt för personal inom barnomsorg och skola (250 kr/per person)

Du kan hitta mer info om Eva-Lena som föreläser: https://evalenalarsdotter.se

Jag är förskolläraren som blev familjehemsmamma under nio år och började utbilda mig vidare vidare år efter år. Numera arbetar jag med föreläsning och utbildningsdagar, handledning enskilt och i grupp samt föräldrautbildningar.

Mina övriga utbildningar: Magister i Barn- och Ungdomsvetenskap. Utbildad inom systemteori, lösningsfokuserad metodik för barn och ungdomar samt det salutogena synsättet. Ett års distansutbildning med fördjupning inom anknytning genom Dr Gordon Neufeld. Seminarie- och Familjehandledarutbildning med Jesper Juul och Family-Lab. Flera kurser på Stockholms Universitet med inriktning mot Barn- och Ungdomar i svåra livssituationer.

 

What do you want to do ?
New mail

 

What do you want to do ?
New mail

 

What do you want to do ?
New mail