Hoppa till huvudinnehåll

Välkommen till ABFs folkbildardagar Ordet Fritt i Gävle i maj!

Publicerad

I maj välkomnar vi hela ABF-Sverige till tre intensiva och intressanta folkbildningsdagar i Gävle, när ABF-förbundet tillsammans med oss i Gävleborg arrangerar Ordet Fritt 18 - 20 maj.
Vi är såklart väldigt stolta över att få vara en del av dessa viktiga dagar, då folkbildarvänner från när och fjärran kan umgås, mingla och fylla på med en stor dos kompetens och inspiration.

Programmet, där årets tema är ”Gör din röst hörd”, bjuder på mer än 450 programtimmar – från workshops och panelsamtal till utställningar och föreläsningar inom en mångfald av ämnen. Det finns med andra ord något för alla. Ordet Fritt riktar sig till dig som är förtroendevald, anställd eller cirkelledare i ABF eller någon av ABFs medlems- och samarbetsorganisationer.

Mer info om arrangemanget hittar du ”på Ordet Fritt-sidan” där du också kan se programmet som växer fram under våren.

VILL DU VARA VÄRD?

För att kunna genomföra detta stora arrangemang behöver vi din hjälp! Vi söker värdar, som under de tre dagarna kan hjälpa till med att visa vägen, presentera programpunkter, checka in besökarna, skjutsa föreläsare, vakta bagage och mycket mer!

Som värd är du en viktig del i det stora arrangemanget och ingår i arbetsgrupper med tydliga uppdrag. Du är i tjänst ungefär halva arrangemangstiden, övrig tid kan du med fördel utan kostnad ta del av det imponerande programmet. Som värd är man försäkrad under hela arrangemanget och har tillgång till kaffe/the och smörgås i värd-loungen.

Förlorad arbetsförtjänst betalas inte ut, uppdraget är helt ideellt. Under april/maj blir du tilldelad en arbetsgrupp och får erforderlig utbildning för uppdraget samt ett tydligt schema.

Är du intresserad av att anmäla dig? Hör av dig till oss, så får du en länk att anmäla dig på.

VILL DU VARA BESÖKARE?

Vill du i stället vara besökare på heltid, är du självklart välkommen!

Programmet är imponerande och uppdateras löpande. Redan nu är halva programmet klart. Gå in på Ordet Fritt | ABFs folkbildningsdagar i Gävle 18-20 maj 2022 och låt dig inspireras!

Som cirkelledare inom ABF i distriktet (ABF Gävleborg, ABF Hofors, ABF Västra Hälsingland, ABF Hälsingekusten och ABF Gästrikebygden) är du dessutom extra varmt välkommen. Vi subventionerar din deltagaravgift för våra cirkelledare, så att det endast kostar 300 kronor för de tre dagarnas deltagande! Om du behöver boende, ordnar du detta på egen hand. Resor till och från Gävle kan komma att arrangeras gemensamt, vi återkommer om detta!

Ingen förlorad arbetsförtjänst för dagarna kommer tyvärr att kunna betalas ut.

HAR DU FRÅGOR?

Välkommen att höra av dig till Elisabeth Åstrand på ABF Gästrikebygden på 026 - 12 90 75 (elisabeth.astrand@abf.se) eller till din närmaste ABF-expedition.