Hoppa till huvudinnehåll

FunkisFestivalen

Vinnare av Funkisfestivalen Halmstad 2021 blev Caroline Arvidsson

Funkisfestivalen

Deltävlingen i Halmstad genomfördes den 12 februari på Youtube. Alla bidrag var förinspelade, utomhus på Rotundan i Halmstad. Planerna för Halmstads deltävlingen gjordes om flera gånger, men att ställa in fanns inte på kartan. Med bandet Kvartiåtta på scenen sjöng sju artister sina låtar, teatergruppen gjorde information om årets samverkansparter och Emma Örtlund var konferencier tillsammans med Stefan Albrektsson. Publiken satt hemma men kunde vara med och rösta fram vinnaren tillsammans med årets jury. Det var hela 4242 inloggningar på Youtube den 12/2 och som mest över 1000 personer som tittade samtidigt.

Vinnare blev Caroline Arvidsson som sjöng låten Kaxig.

Se hela Funkisfestivalen Halmstad här Funkisfestivalen 2021 Halmstad - YouTube

Den 23 augusti tävlar Caroline Arvidsson i riksfinalen i Funkisfestivalen. Den kommer även i år att sändas online. Titta genom Youtube på rikssidan för Funkisfestivalen Funkisfestivalen - YouTube

Funkisfestivalen Halmstad 2022 är ingång och planeras. Mer info kommer. Håll utkik efter annonser i augusti för att kunna anmäla ditt intresse att medverka. Deltävlingen hålls i februari 2022.

 

 

Fotograf: Jonas Wallefors
Inspelning av bidragen för Funkisfestivalen 2021 vid Rotundan i Norrekatts park
Barnkör på scen på Funkisfestivalen
Fotograf: Anders Andersson.