Hoppa till huvudinnehåll

Verksamhetsutvecklare Håbo/Enköping

Publicerad

Nu söker vi på ABF i Uppsala län en verksamhetsutvecklare till vår folkbildningsverksamhet med inriktning mot samarbete med kultur- och föreningsliv i Håbo kommun och Enköpings kommun. I den här rollen kommer du både att få ansvara för redan existerande verksamhet i Enköping och vara en viktig del i utvecklingen av ny verksamhet i Håbo kommun för 2021.

Tjänsten 

Du ansvarar för att planera, starta, marknadsföra, genomföra och avsluta studiecirklar, kulturprogram, workshops och föreläsningar i samarbete med våra medlems- och samverkansorganisationer tex PRO, Hyresgästföreningen och föreningar inom kultur och funktionsrätt. Tillsammans med föreningarnas representanter identifierar ni vilka utmaningar och målsättningar de står inför och hur de tillsammans med ABF kan ta nästa steg i sitt föreningsarbete. 


Huvudsakliga arbetsuppgifter är: 

  • Utveckla och planera föreningars verksamhet utifrån riktlinjer och fastställda mål.
  • Bokning av lokaler och andra praktiska göromål förknippat med genomförande av verksamheten.
  • Löpande kontakt med cirkelledare t ex vid rekrytering, lönehantering och materialbeställning.
  • Inrapportering och systematisering av verksamhet i våra databaser.

Din kompetens och bakgrund 

  • Eftergymnasial utbildning
  • Erfarenhet från ideell sektor, kulturliv och folkbildningsverksamhet (meriterande)

För att lyckas i rollen är du är en handlingskraftig person med mycket god samarbetsförmåga. Den behövs i relationerna med våra medlemsorganisationer som har skiftande bakgrund och erfarenheter samt i arbetet med att gemensamt utveckla arbetsplatsen tillsammans med din chef och dina kollegor. Vi arbetar i team med olika frågor och utvecklingsområden och vill gärna att du deltar aktivt. Du har förmåga att arbeta fram idéer, själv och tillsammans med dina kollegor och samarbetspartners och sedan förverkliga dem när du får grönt ljus. 

Vi värdesätter att du har ett kultur – och bildningsintresse eftersom vi tror att det har bidragit till att du har egna erfarenheter av att verka inom kulturlivet och folkbildningen.  Goda kommunikativa förmågor är viktigt, du behöver kunna förklara och beskriva våra regelverk och bestämmelser för våra samarbetspartners tydligt och konkret då det behövs. Du behöver också känna dig trygg och kompetent i att skriva projektansökningar, redovisningar och rapporter. Tack vare att du är utåtriktad och pedagogisk tror vi inte att det är någon match för dig att hålla i en workshop, ett spånmöte eller ett föredrag. Du behöver känna dig bekväm med leda möten både digitalt och fysiskt.


Anställningsform
 

Anställningen är en tillsvidareanställning om 100% med tre placeringsorter: Uppsala, Enköping och Bålsta. Uppdelningen mellan de tre görs i samarbete med överordnad och anpassas efter verksamhetens behov. 


Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en spännande roll där du arbetar med Sveriges största studieförbund. Vi är en arbetsplats som strävar efter att göra skillnad varje dag med så effektiva medel som möjligt. Vi har schyssta arbetsvillkor enligt kollektivavtal med Handels, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag.  


Ansökan

Din ansökan med personligt brev, meritförteckning och löneanspråk vill vi ha senast den 15 augusti till louise.michaelsson@abf.se . Vi kan komma att kalla till intervju innan ansökningstiden är slut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vid frågor om tjänsten kontakta ombudsman/chef Louise Michaelsson, louise.michaelsson@abf.se eller 0703-19 17 11