Hoppa till huvudinnehåll

Covidinformation April 2021

Publicerad

Uppdaterad information gällande verksamhet på ABF JH

Som ni alla vet så är smittspridningen fortfarande stor i Sverige och världen. Eftersom vi på ABF Jämtland Härjedalen inte vill bidra till ökad smittspridning kommer vi att hålla våra verksamhets- och kontorslokaler stängda för all fysisk verksamhet fram tills, först och främst, 6 september 2021.
Om smittspridningen fortsatt är stor vid det laget så kan detta komma att förlängas.

Under tiden fram tills detta datum så kommer ABF Jämtland Härjedalen enbart betala ut kostnadsersättning för den verksamhet som sker digitalt.
Detta görs alltså för att vi inte vill uppmuntra människor att träffas fysiskt, dvs. inte ens genomföra folkbildningsverksamhet utomhus till dess att eventuellt nya, lättare restriktioner kommer.
Det är lättare för oss att lyfta på våra restriktioner vid förbättrade förutsättningar än att förlänga eller skapa hårdare restriktioner för verksamheten här med korta intervaller.

Vår förhoppning är givetvis att vaccinationerna ska göra att vi snart är tillbaka i en mer normal tillvaro samt ett mer normalt arbetssätt.
Om restriktionerna förändras till att möjliggöra viss verksamhet kommer vi informera om det löpande dels på hemsidan och dels på våra Facebooksidor.

Personalen fortsätter att arbeta hemifrån.
Personalen fortsätter givetvis att arbeta för folkbildningen, vi hör löpande av oss till alla föreningar som är knutna till oss på ABF Jämtland Härjedalen och det går att nå oss via växeln på 063-57 00 00.
Växelns öppettider är: måndag, tisdag och onsdag 9-16, med lunch 12-13.
Torsdag och fredag: 9-12.
Det går givetvis även att maila till: info.jh@abf.se.

Ni är alla, dvs. medlemsorganisationer, samverkansparter, cirkelledare och övriga deltagare i verksamheten som görs i samarbete med oss på ABF Jämtland Härjedalen, givetvis väldigt viktiga för oss.
Om ni har frågor eller känner er oroliga över situationen, så hör gärna av er via mail till ombudsman Eva Malm på eva.malm@abf.se så återkopplar jag till er!

Kom ihåg att ABF Jämtland Härjedalen kan hjälpa er förening att ställa om till digital verksamhet i de fall där det är möjligt!

Slutligen:
Vi ser alla fram emot att träffa er alla igen, men vi får hålla ut lite till för att skydda alla de av oss i samhället som är mer sårbara. Vi hoppas på er förståelse för detta och vi hoppas att ni vet hur mycket vi ser fram emot att kunna arbeta tillsammans med er i er folkbildningsverksamhet när våra liv återgår till något mer välbekant!

Allt gott önskar personalen på ABF Jämtland Härjedalen genom ombudsman Eva Malm.