Hoppa till huvudinnehåll

Coronainformation

Publicerad

2020-11-17: På ABF Jämtland Härjedalen har vi ambitionen att vara en trygg plats. Vi vill absolut inte bidra till ökad smittspridning och således har vi tagit beslutet att våra lokaler stängs helt, återigen, från och med tisdag 24 november.

Beslutet är taget med tungt hjärta, vi längtar alla efter att mötas, men pga. den ökade smittspridningen i samhället så måste vi göra det vi kan från ABF Jämtland Härjedalens håll för att bidra till minskad smittspridning.
Deltagargränsen blir nu maximalt åtta personer och då ABF-huset inte är bemannat under kvällstid så kan vi inte garantera antalet deltagare i lokalerna och de gemensamma ytorna, alltså stänger vi verksamhets- och kontorslokaler över länet både dagtid och kvällstid från och med den dagen.

Med start igår eftermiddag då beslutet att stänga lokaler och kontor togs, så har vi börjat höra av oss till de föreningar, grupper och deltagare som gör verksamhet tillsammans med oss eller i våra lokaler.
Vi uppmanar alla att utgå ifrån de strikta regler och direktiv som nu har kommit från regeringen och att detta görs omgående för att vi ska minska smittspridningen i samhället - tillsammans fast mer åtskilda.

Verksamhet kan även vidare anordnas digitalt om ni i er förening känner er bekväma med den formen och det är görbart för er, men just nu måste vi vara rädda om varandra och undvika fysiska möten och träffar. 

Personalen fortsätter givetvis att arbeta för folkbildningen, vi hör löpande av oss till alla föreningar och det går att nå oss via växeln på 063-57 00 00.
Växelns öppettider är: måndag, tisdag och onsdag 9-16, med lunch 12-13.
Torsdag och fredag: 9-12. Det går givetvis även att maila till: info.jh@abf.se.

Alla medlemsorganisationer, samverkansparter och deltagare i verksamheten som görs i samarbete med oss på ABF Jämtland Härjedalen är givetvis alla väldigt viktiga för oss.
Om ni har frågor eller känner er oroliga över situationen, så hör gärna av er via mail till ombudsman Eva Malm på eva.malm@abf.se så återkopplar jag till er!