Hoppa till huvudinnehåll

Vill du ha ett roligt och utvecklande uppdrag?

Vi har utvecklat verksamhet och närvaro över hela länet de senaste åren. Ambitionen är hög, men ER organisation behövs!

ABF Jämtland Härjedalen är en ideell förening, tillika en avdelning med distriktsfunktion inom studieförbundet ABF.
ABF Jämtland Härjedalens styrelse består av en grupp representanter för medlemsorganisationerna som har valts av övriga medlemsorganisationer vid årsmötet. Dessa har givits förtroendet att tillsammans arbeta med att styra och utveckla föreningen.
Detta styrelsearbete ska ske under tiden mellan ABF Jämtlands Härjedalens årsmöten. Styrelsens arbete ska ske i enlighet med de styrdokument som finns om verksamhetsidé, organisationens värderingar, policydokument och dess stadgar. 

Styrelseuppdraget hos ABF Jämtland Härjedalen är bara en del av ditt engagemang. Det är positivt om du, i ditt uppdrag, visar engagemang och fungerar drivande i verksamheten samt deltar i den utåtriktade verksamhet som avdelningen bedriver under ett verksamhetsår.

 Vi ser gärna en blandning av människor i styrelsen både vad det gäller kön, ålder och att styrelsens ledamöter speglar de medlemsorganisationer som samarbetar med ABF Jämtland Härjedalen. Varmt välkommen med er förenings nominering! 

Sista nominieringsdatum: 8 mars 2022

ABF JHs fortsätter sin utvecklingsresa och ni som medlemsorganisation är viktig i det arbetet. Följ därför gärna länken, läs mer och nominera till detta spännande uppdrag! Vänligen valberedningen ABF JH