Hoppa till huvudinnehåll

Nya filmpremiärer på Garvaren bio

Publicerad

"Bränn alla mina brev", "Ticket to paradise", "Don't worry darling" – läs mer om de nya filmpremiärerna på Garvaren bio i Ljungby.

Nytt, fullspäckat bioprogram
från Garvaren bio i Ljungby.
  • BRÄNN ALLA MINA BREV: Ett passionerat drama baserat på verkliga händelser där en kärleksaffär leder till oanade konsekvenser. Den centrala karaktären är Karin Stolpe som bär hela historien och dess vingslag på sina axlar. Filmen skildrar hennes komplexa relation till maken Sven Stolpe och passionerade kärleksaffär med Olof Lagercrantz som inleds under 1930-talet och hur de val hon gör påverkar kommande generationer. 
  • AVATAR: Nypremiär av Avatar-filmen som kom ut 2009. En film man definitivt ska se på bio. Passa på, så du är uppdaterad inför Avatar 2 som beräknas ha premiär 14 december! 
  • DANSA & LEK MED BABBLARNA: Ett roligt nytt bioäventyr för de små. Kom och dansa, lek och sjung med Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo och deras kompis roboten Klonk!
  • DON´T WORRY DARLING: Alice och Jack har turen att bo i det idylliska samhället Victory, en experimentell företagsstad för de män som jobbar med det topphemliga Victory-projektet och deras familjer. 1950-talets samhällsoptimism försvaras av deras VD, Frank – lika delar företagsvisionär och livscoach – och genomsyrar allt i det dagliga livet i den tätt sammanknutna ökenutopin. 
  • TICKET TO PARADISE: George Clooney och Julia Roberts återförenas på vita duken som ett skilt par som oväntat hamnar på ett gemensamt uppdrag: att hindra sin förälskade dotter från att göra samma misstag som de en gång gjorde. En romantisk komedi om att plötsligt få en oväntad andra chans. 
  • SEE HOW THEY RUN: En desperat Hollywood-producent bestämmer sig för att göra en populär pjäs till en film. När medlemmar i produktionen hittas döda finner sig inspektör Stoppard och hans mindre erfarna kollega konstapel Stalker mitt i ett förvirrande mordmysterium.
  • SMILE: Detta verkar vara en riktigt läbbig skräckfilm! Efter att ha blivit vittne till en bisarr, traumatisk incident som involverar en patient, börjar Dr. Rose Cotter uppleva skrämmande händelser som hon inte kan förklara. 
  • STINKISARNA: De kallas för Stinkisar och är lite annorlunda mot oss andra. De är småväxta, gröna, har tre runda horn på huvudet och färdas oftast på en flygande drake. Och så äter de sopor! Nu är hela denna familj på väg för att finna ett nytt hem och fastnar för den vackra och stillsamma småstaden Stinkköping.
 
Läs mer om filmerna och boka dina biljetter på www.laganbio.se.