Hoppa till huvudinnehåll

Jobbcoach/ledare

Publicerad

Den 1 januari 2023 startar projektet Care for U, vilket är finansierat av Svenska ESF-rådet. Projektet går ut på att människor som flytt från kriget i Ukraina ska få möjlighet att få ett jobb eller utbildning. Projektet vänder sig till målgruppen vuxna som omfattas av EU:s massflyktingsdirektiv. Vi söker nu dig som kan tänka dig att arbeta som jobbcoach/ledare i samhällsinformation i Care for U. Läs mer..

Arbetarnas bildningsförbund är Sveriges ledande studieförbund med verksamhet i Sveriges alla kommuner. Organisationens mål är att ge människor möjlighet att vara delaktiga i samhället, skapa och ta del av kultur och bilda sig. ABFs verksamhet är uppdelad på ett femtiotal lokalavdelningar där avdelningen ABF Södra Småland är verksam i Växjö, Alvesta, Tingsryd och Uppvidinge kommuner. Avdelningen har ca 160 medlems- och samarbetsorganisationer som har folkbildningsverksamhet. Utöver detta har avdelningen projekt samt uppdrag gentemot kommuner och myndigheter.

Den 1 januari 2023 startar projektet Care for U, vilket är finansierat av Svenska ESF-rådet. Projektet går ut på att människor som flytt från kriget i Ukraina ska få möjlighet att få ett jobb eller utbildning. Projektet vänder sig till målgruppen vuxna som omfattas av EU:s massflyktingsdirektiv. Vi söker nu dig som kan tänka dig att arbeta som jobbcoach/ledare i samhällsinformation i Care for U.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara att:
Individuell kartläggning och coachning av deltagarna i projektet,
anordna studiebesök hos arbetsgivare, utbildningsanordnare och hos det lokala föreningslivet, samt leda grupper i samhällsinformation.

Kvalifikationer: Erfarenhet från jobbcoachning och folkbildning. Självgående men lyhörd för att samverka i en projektorganisation. Gott bemötande och en förmåga att skapa förtroendefulla relationer.

Anställningsform: Visstidsanställning 50-75 % mellan perioden 1 januari 2023 – 30 september 2023. Du behöver ha körkort och tillgång till bil. Din arbetsplats kommer att vara i Växjö kommun. Kollektivavtal finns med Handelsanställdas förbund.

Ser du dig som passande kandidat? Skicka då in din ansökan redan idag. Vi intervjuar löpande och hittar vi rätt kandidat kommer denne att rekryteras även om ansökningstiden ej gått ut.
Självklart delar du arbetarrörelsens värderingar.

Endast ansökningar med både CV och personligt brev kommer att beaktas. Ange löneanspråk i din ansökan.
Ansökan skickas till:
Emma Asp, ombudsman ABF Södra Småland
E-post: emma.asp@abf.se