Hoppa till huvudinnehåll

Cirkelledare sökes!

Publicerad

ABF Södra Småland söker cirkelledare till projekt ekologisk hållbarhet! ABF driver en satsning på ekologisk hållbarhet med syftet att sprida information och öka engagemanget kring Ekologisk hållbarhet med hjälp av studiecirklar, workshops och föreläsningar.

Satsningen vänder sig till dig som är intresserad av att leda en grupp med ekologisk hållbarhet i fokus. Vi söker dig som har kunskap om ekologisk hållbarhet och som vill vara med och sprida information om ett ekologiskt hållbart samhälle. Som cirkelledare hos ABF Södra Småland är det viktigt att du tycker det är roligt att vara med och inspirera deltagare till att vara del av ett grönare samhälle. Du är självgående, strukturerad, målinriktad och kreativ. Du har lätt att kommunicera, samarbeta och skapa nya relationer. Du drivs av att kursdeltagarna utvecklar sin kunskap inom ämnet.

Meriterande:

  • Erfarenhet av att undervisa/ leda en grupp.
  • Erfarenhet av ideella organisationer och/ eller folkbildningsverksamhet.

Självklart delar du arbetarrörelsens värderingar!

Anställningsform: Timanställning. Anställning kommer att ske fortlöpande, så vänta ej med att skicka in din ansökan.
Ansökan skickas till ellinor.chamoun@abf.se

Arbetarnas bildningsförbund är Sveriges ledande studieförbund med verksamhet i Sveriges alla kommuner. Organisationens mål är att ge människor möjlighet att förverkliga sina drömmar, skapa och ta del av kultur och bilda sig. ABFs verksamhet är uppdelad på ett femtiotal lokalavdelningar där avdelningen ABF Södra Småland är verksam i Växjö, Alvesta, Tingsryd och Uppvidinge kommuner. Avdelningen har ca 180 medlems- och samarbetsorganisationer som har folkbildningsverksamhet. Utöver detta har avdelningen lokala och internationella projekt samt uppdrag gentemot kommuner och myndigheter.

Ansökan i pdf här!