Hoppa till huvudinnehåll

Covid-19

Publicerad

Med anledning av rådande situation har ABF Södra Småland beslutat att göra uppehåll med fysiska träffar i studie- och kulturverksamheten. Beslutet är taget med omsorg av cirkelledare, deltagare, våra medmänniskor och samhället i stort. Detta innebär även att vi stänger våra mötesplatser i Växjö, Alvesta och Torpsbruk. När vi bedömer att vi kan anordna fysiska träffar på ett säkert sätt igen kommer ni att få information om det direkt.

Vi nås som vanligt via telefon 0470-700790, och du hittar kontaktuppgifter till alla vår personal på sodrasmaland.abf.se

Som folkbildningsorganisation vet vi hur mycket möten mellan människor betyder. Även om vi för en tid gör ett uppehåll i de fysiska träffarna hoppas vi att vi snart kan erbjuda bra digitala lösningar som göra att ni kan träffas i cirklar och kultur igen. Vi jobbar intensivt med att utveckla denna verksamhet och vi hoppas att vi inom kort ska kunna erbjuda dig att komma igång med din cirkel i digital form. Vi arbetar också med att ta fram former för att ha kulturarrangemang på distans.

För ABFs del är det viktigt att vi tar ansvar för att förhindra att smittan sprids inom vår verksamhet - utan att bidra till att sprida mer oro. I samband med oro och rädsla kan vi människor ha en förmåga att bli okritiska till det vi läser och hör från andra, därför påminner vi om att använda ett källkritiskt förhållningssätt.

ABF följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer. För mer information: www.folkhalsomyndigheten.se

Vi ber om er förståelse i detta beslut och hoppas att snart få hälsa er välkomna åter!