Hoppa till huvudinnehåll

Nu lättar vi på restriktionerna!

Publicerad

Nu har läget börjat ändra sig till det bättre och vi har fått ett efterlängtat besked, att studieförbundens gemensamma principer ersätts med att studieförbunden genomför verksamhet utifrån myndigheternas regler och rekommendationer. Detta innebär bland annat: ”för inomhusarrangemang ska deltagartaket som huvudregel fortsättningsvis vara åtta deltagare. Om deltagarna anvisas en sittplats kan upp till 50 deltagare tillåtas. För arrangemang utomhus får maximalt 100 deltagare delta förutsatt att deltagarna inte anvisas en sittplats, då upp till 500 deltagare kan tillåtas.”

På krisinformation.se finns all information samlad och där kan du läsa mer om vad som gäller just nu.

Vill du starta cirkel eller kulturarrangemang? Kontakta din handläggare på ABF i vanlig ordning för att kommunicera kring upplägget av arrangemanget.

Vill du besöka oss? Mötesplatser och expedition hålls öppna enligt våra vanliga öppettider från och med måndag 7 juni.

Vi kommer att hålla vår hemsida uppdaterad med aktuell information kring våra restriktioner.

För att starta upp cirklar behöver man ha gått cirkelledarutbildning GRUND samt ha tillgång till mobil/dator/surfplatta för att signera närvarolistan digitalt. Vi kommer att ge löpande stöd till alla som behöver det. Hör av er till oss om du vill anmäla dig till cirkelledarutbildning GRUND eller vill ha hjälp med att komma igång med e-lista. Vi kommer också att ha datorer uppställda, som ni kan låna när ni ska närvaroregistrera och signera era listor.

Välkommen att höra av dig till sodra.smaland@abf.se eller till din kontaktperson!