Hoppa till huvudinnehåll

Bra att veta

Anmälan Anmäl dig via vår hemsida, per telefon, via e-post eller genom ett personligt besök. Anmälan är bindande.

Avbokning före cirkelstart .Om avbokning sker mindre än tre dagar före cirkelstart tar vi ut en administrationsavgift på 100 kr.  

Avbokning efter cirkelstart Deltar du på första träffen och sedan inte vill fortsätta betalar du en tredjedel av deltagaravgiften. Detta gäller inte de cirklar där det tydligt framgår i innehållstexten att första gången är en provgång.

Deltar du på två eller flera träffar är du skyldig att betala hela deltagaravgiften.

Cirkelstart Cirklarna startar så snart vi har tillräckligt många anmälda deltagare. Kallelse med faktura kommer till dig tidigast två veckor före start. Den skickas i första hand till den e-post du angett i anmälan. Vill du hellre ha en pappersfaktura, kontakta oss så ordnar vi det.

Studietid Timmar som anges i programmet är studietimmar. En studietimme = 45 minuter.

Delbetalning Du har möjlighet att delbetala upp till tre gånger. Meddela oss detta när du anmäler dig så lägger vi upp det så det passar dig.

Rabatt Är du medlem i något LO-fack är det möjligt att du får rabatt på deltagaravgiften. Tag kontakt med din fackliga organisation - det kan löna sig.

Är du medlem i någon funktionsvariations- eller pensionärsförening och vill vara med i studieverksamheten. Kontakta din funktionsvariations-/pensionärsförening.

Studiematerial Kostnaden för litteratur och material ingår normalt ej i deltagaravgiften.

Olycksfallsförsäkring Som deltagare är du försäkrad till och från samt under pågående studiecirkel.

Personnummer Personnummer är en obligatorisk uppgift för vår rapportering till Folkbildningsrådet. Vi måste därför ha personnummer på alla som deltar i vår verksamhet.