Hoppa till huvudinnehåll

Get busy get down

Publicerad

Under 2020 genomför Folkets Hus och Parker och ABF en workshopturné med Hiphop-dansaren Niki! 27 oktober kommer turnén till Norrköping!

De erfarna dansarna och pedagogerna Niki Awandee och Andreas Sanchez från danskollektivet Cipha 64 kommer under en heldag ge en workshop i Hophop-dans. Under ledning av Niki tillsammans med Sanchez kommer deltagarna få testa olika uttryck inom Hiphop. Deltagare är välkomna att delta oavsett tidigare danserfarenhet, fokus ligger på att utforska det personliga uttrycket med dansen som verktyg. Deltagarna kommer att få prova på freestyleträning, koreografi och ett avslutande battle, där även allmänheten är välkomna att delta.

 Under samtliga delar av workshopdagen kommer Niki att dela med sig av erfarenheter från sin danskarriär utifrån ämnen som självkänsla, personligt intryck och uttryck, hiphopens rötter och ideologier och hur det kan kopplas till våra egna liv. Each one teach one-metoden, en ideologi och praktik som utgår från i att alla har något unikt att lära ut och något att lära sig, tillämpas i workshopen.

Läs mer och anmäl dig här.