Hoppa till huvudinnehåll

Avslutningsshow i Lomma

Publicerad

Höstens avslutningsshow innehåller både dans, gitarr och sång! Den äger rum måndagen den 17 december i Salong Aulan på Alnarpsgården i Alnarp, sundsvägen 4-6.

Biljetter och program

Det kommer vara två olika program, kl 17.30 och kl 19.15. Biljetterna är eftertraktade och de tar vanligtvis slut så köp era biljetter så fort som möjligt! Det går bra att köpa hur många biljetter ni vill så passa på att visa er uppskattning till de som ska uppträda och bjud in nära, kära, släkt och vänner. 

Biljetterna till varje föreställning kostar 60 kr och finns att köpa på biblioteket i Lomma från och med fredagen den 16/11. Yngre barn får gärna sitta i knäet annars är det en biljett som gäller. Ska man gå på båda föreställningarna så får man köpa till båda.

Du som deltagare

Alla deltagare i showerna ska vara på plats cirka 30 minuter innan respektive akt börjar. Samlingsplats är uppe på loftet som man kommer till genom att gå upp för trappan i foajén. Har ni frågor kring kläder eller vad som gäller specifikt för er grupp så tala med ledaren till gruppen. 

Du som publik

Insläpp för publiken sker 15 minuter innan föreställningen börjar. Mellan första och andra akten kommer ett band spela som underhållning i foajén. Bandet har gått i studiecirkel under hösten och vill bjuda på vad de lärt sig. 

Frågor

Har ni frågor angående uppvisningsdagen så är ni välkomna att höra av er till jane.nyman@abf.se eller ringa till ABF på 040-352412.