Hoppa till huvudinnehåll

Hösten på Doc Lounge Malmö

Publicerad

Doc Lounge fortsätter leverera dokumentärer i världsklass, unika regissörbesök, liveakter och barhäng. Nu är höstens program här! 10 kvällar fyllda av allt från musikaliska trendsättare och till haute couture till teknisk innovation för planetens bästa och till en av våran tids största miljöskandaler.

Biljetter och pris

Förköp ger företräde i kön och garanterar att du inte missar en slutsåld kväll! Biljetter till alla Doc Lounges visningar finns på kulturcentralen: http://www.kulturcentralen.nu/arrangor/doc-lounge
  • 80:- ordinarie pris
  • 60:- för studenter

Säsongspremiär tisdag 2 oktober

Doc Lounge fortsätter att husera på Babel i Malmö. Först ut är en färgsprakande, och glittrande skildring av den något skruvade värld vi lever i idag där människors jakt på rikedom och framgång tar sig an allt extremare former.

Filmen Generation Wealth är filmad av Lauren Greenfield är ett vykort från en värld av materiellt överflöd, där image och status står överst på inköpslistan. 

Doc Lounge Live och regissörsbesök

Hösten kommer bestå av 10 ordinarie kvällar och en av dem är en visning under konceptet Doc Lounge Live. 23 oktober visas Dreaming Murakami, en drömsk och fantasifull film där dokumentär möter animation. I filmen får man följa den danska översättaren av Murakamis böcker och hur hennes liv har präglats av att fullständigt kliva in i den värld som den japanska författaren skapat.

Den här kvällen med film och samtal med regissören Nitesh Anjaan, som kommer vara på plats på Babel, kommer sändas live till biografer, bibliotek och kulturhus över hela landet som en del av Doc Lounge Live. 

Mer information

Du hittar hela höstens fina program på doclounge.se/malmo. Projektledare för Doc Lounge är Maja Goffe, du når henne på maja.goffe@doclounge.se.