Hoppa till huvudinnehåll

Kristian Anttila spelar i Malmö och Burlöv

Publicerad

Kristian Anttila kommer till Skåne för intima spelningar ett par mysiga höstkvällar. Senaste skivan Rum 4, Avd 81 fick en enad kritikerkår att hylla albumet och texterna som till stor del skrivits under Anttilas tid som inlagd på just Avdelning 81.

Anttila turnérar under hösten

Anttila är knappt hemkommen efter en turné i samarbete med ABF och Folkets Hus och Parker där han åkt runt i orter i norra Sverige.

Nu packar han sin akustiska gitarr och ger sig ut på en ny turné ihop med ABF, denna gång i Skåne för att spela sin musik.

De senaste åren har vi sett Kristian Anttila utforska geografins ytterligheter. Troligen är han den svenska popartist som spelar flitigast utanför de större svenska städerna.

Med en stark vilja att komma närmare sin publik besöker han Pajala och Dorotea, Karlstad och Växjö lika ofta som Stockholm och Göteborg. Konceptet är enkelt – en gitarr, en röst och en samling nutida svenska popklassiker.

Vårbogården (16 oktober)

Tisdag 16 oktober spelar Kristian Anttila på Vårbogården i Burlöv. Förband är Syndromet.

Kl. 18-20. Fritt inträde! Du hittar Facebookevenemanget här.

Folk å Rock (17 oktober)

Onsdag 17 oktober spelar Kristian Anttila på Folk å Rock i Malmö. Förband är Belladonna och Dennis Hollstrom & The Ponies.

Kl. 20-22. Fritt inträde! Du hittar Facebookevenemanget här.