Hoppa till huvudinnehåll

100-årspaket: Studiecirklar för 100 kr

Publicerad

ABF Malmö grundades 1919. I 100 år har vi samlat människor, föreningar och rörelser som vill lära, påverka och förändra. För att tacka er alla bjuder ABF Malmö på studiecirklar för 100 kr.

Folkbildning är för ABF en idé om demo­kratiskt lärande och ett fritt kunskaps­sökande. Folkbildning ger människor kunskap och mod för att erövra makt och ta ansvar i såväl den egna vardagen som i samhället som helhet. Studier och kultur gör livet rikare och är samtidigt något som utvecklar hela samhället!

➜ Läs mer och anmäl dig här: Studiecirklar #100år100kr

 

Trädvandringar

Boken Träd i Malmö innehåller en kartguide med trädpromenader. ABF håller fem olika trädvandringar. Nu kan du lära dig mer om träd både hemma och ute i Malmönaturen. 100 kr per vandring. Anmäl dig här.

Demokrati och samhälle

Tillsammans diskuterar vi vad som hänt under veckan, såväl i Sverige som internationellt. Olika politiska maktspel och samhälleliga händelser som påverkar medborgarnas dagliga liv resoneras kring. 100 kr, 5 tillfällen. Anmäl dig här.

Måleri

Upptäck och utveckla ditt måleri! I denna studiecirkeln i Malmö ges möjlighet att utveckla ditt seende, bildskapande och din kreativitet, samt diskutera, utbyta tankar och idéer. 100 kr, 5 tillfällen. Anmäl dig här.

Datorkunskap grundläggande

Grundläggande datorkunskap samt grundläggande telefon-/appkunskap. Du lär dig att använda dessa verktyg för vardagliga saker. 100 kr, 5 tillfällen. Anmäl dig här.