Hoppa till huvudinnehåll

Delta på årets Feministisk Festival!

Publicerad

Anmälan till årets festival är öppen! Vill du eller din förening hålla föredrag? Panelsamtal? Ha en workshop? Uppträda med din poesi, ukulele eller performance? Spela med ditt band?

Anmälan

Anmälan stänger söndag 9/6 och efter sista anmälningsdatum kommer vi att gå igenom samtliga anmälningar och återkommer sedan till er. Om ert programförslag inte är komplett så kan detta påverka när vi planerar det slutgiltiga programmet.

Bild på medverkande eller er organisations logga (till marknadsföring i våra kanaler) - vänligen mejla till feministiskfestival@gmail.com. Anmälan till marknad och infobord öppnar i augusti.

På nedan länk tar vi emot anmälningar till både fredag och lördag på årets festival. Anmälan är öppen till och med 9 juni. 

➜ Anmäl din aktivitet här!

Information om årets festival

Under 2019 kommer Feministisk festival förändras på dessa punkter:

● Festivalen kommer att äga rum den 11-12 oktober

● Vi kommer att vara i ABF:s lokaler på Spånehusvägen 47

● Festivalen kommer i år att vara två dagar istället för tre. Som tidigare blir det en kulturkväll på fredagen den 11 oktober. Lördagen den 12 oktober har vi föreläsningar/seminarier/workshops/osv på dagen och en stor fest på kvällen.

● I år har vi plats för färre programpunkter än tidigare, vilket innebär att vi eventuellt behöver säga nej till vissa programförslag eller att program som liknar varandra slås ihop.

Teknik

Det är väldigt viktigt att ni specificerar vad ni har för tekniska behov. Kommer ni t.ex. visa en powerpoint-presentation så behöver ni skriva detta, annars kommer vi inte planera för det och det går inte att fixa fram en projektor i efterhand.

Frågor

Har ni några frågor angående festivalen, programmet eller formuläret kan ni höra av er till oss via feministiskfestival@gmail.com