Hoppa till huvudinnehåll

Maps of Solidarity – International conference

Publicerad

Socialister och aktivister från olika länder samlas för att diskutera strategier, utbyta kunskap/erfarenheter och organisera motstånd mot EUs allt hårdare migrationspolitik. Gratis och öppet för alla.

Datum och plats

  • 30 augusti - 1 september (se Program)
  • På ABF Mosaiken, Porslinsgatan 5 i Malmö

Bakgrund

För 10 år sedan var det European Social Forum i Malmö. Då samlades 15.000 personer och demonstrerade under parollen: En annan värld är möjlig. Idag har det precis varit val till EU-parlamentet, med ett resultat som ger ytterligare makt och inflytande till de fascistiska strömningar som vi ser flyttar fram sina positioner på många platser i världen. 

För oss som vill se en annan värld finns det därför nu ett stort behov av att samlas, utbyta erfarenheter och idéer samt organisera oss tillsammans. Med anledning av detta anordnar vi Maps of Solidarity - International Conference on borders and justice i Malmö, 30 augusti - 1 september 2019.

Arrangörer

Vi som anordnar konferensen består av organiserade vänstergrupper med bas i Malmö, Sverige. Vår förhoppning är att konferensen ska bli ett tillfälle att samla socialister och aktivister från flera länder för att tillsammans diskutera, utbyta kunskaper och, viktigast av allt, organisera motstånd.

Info

Tillgänglighet

Vår ambition är att så många som möjligt ska kunna delta i våra arrangemang. Huset har hiss till varje våningsplan. Handikapptoalett finns på plan 1. Har du andra frågor kring tillgänglighet är du välkommen att kontakta oss.