Hoppa till huvudinnehåll

Höstens studieprogram är här

Publicerad

Nu är ABF Malmös studieprogram för hösten här! Fylld av studiecirklar och kurser inom kultur, samhälle, musik, konst, dans och litteratur. Till ABF Malmö kan du komma för att lära dig tillsammans med andra.

Studieprogram hösten 2019

Det finns tryckt att hämta på ABF Malmö från den 5 augusti. Om du vill hämta många exemplar till din föreningslokal eller organisation går det självklart bra. Kom förbi receptionen, så hjälper vi dig!

Du kan även läsa studieprogrammet (PDF) här.

Så här gör du för att anmäla dig till en kurs:

1) Välj vilken kurs eller studiecirkel du vill anmäla dig till här. 

2) Längst ner på varje kurssida finns knappen Anmäl dig.

3) Fyll i anmälningsformuläret. Välj om du vill betala med faktura eller onlinebetalning. 

4) Klicka på Gå till betalning. Om du valt onlinebetalning sker betalningen här. Om du valt faktura, så skickas en faktura med post till dig. Om arrangemanget är gratis skickar vi endast kallelse.

Kursstart och datum

Våra studiecirklar och kurser pågår under vår-, sommar och hösttermin. De finns öppna för anmälan löpande under årets gång. Det går bra att anmäla sig till flera kurser. Om du missar ett kurstillfälle kan du inte ta igen detta i en annan kurs. 

10 oktober släpps höstens andra omgång av kurser inom konsthantverk och dans.

Avgifter

Betala efter förmåga! För att göra våra studiecirklar tillgängliga för så många som möjligt, och samtidigt hålla avgifterna generellt låga använder ABF Malmö solidarisk prissättning på utvalda kurser. Om du vill betala ett högre belopp än standardavgiften, ange detta i noteringen vid anmälan. Det finns även möjlighet att dela upp din faktura på två eller tre tillfällen om du önskar. Tack för att du är med och möjliggör folkbildning för alla. 

Teknisk hjälp

Om du vill veta mer om hur du använder och anmäler dig på www.malmo.abf.se, se videon här.

Öppettider sommar 2019

ABF Malmö har semesterstängt 6 juli till 4 augusti. Vi öppnar igen 5 augusti!