Hoppa till huvudinnehåll

Reformisterna och Daniel Suhonen till Malmö!

Publicerad

Reformisterna vill trycka tillbaka ojämlikheten och bygga ett rättvisare Sverige där ingen hålls tillbaka. Ett samhälle där vi investerar i varandra för att ge varje människa ett bra liv. 15 maj kommer de till Panora i Malmö!

Den nya föreningen Reformisterna

Reformisterna är en socialdemokratisk förening som vill se en starkare socialdemokrati. Reformisterna är övertygade om att många människor vill vara med skapa en politik för ett bättre samhälle.

Sverige är ett av de rikaste länderna på jorden. Men det betyder väldigt lite när många inte får ta del av välståndet och allt fler känner att systemet är riggat emot dem. Ojämlikheten drar isär människor. Den särar stad och land, förort från innerstäder.

Reformisterna vill trycka tillbaka ojämlikheten och bygga ett rättvisare Sverige där ingen hålls tillbaka. Ett samhälle där vi investerar i varandra för att ge varje människa ett bra liv. Ett land där alla kan ha trygghet på jobbet och i sitt eget hem. Där alla kan leva ett värdigt liv.

Ett land som tar sitt globala ansvar och bygger ett klimatmässigt hållbart samhälle. Där alla människors frigörelse och värdighet är målet.

➜ Läs mer om Reformisterna: https://www.reformisterna.se

Arrangemang på Panora 15 maj 2019

Öresunds socialdemokratiska förening är intresserade av vilka politiska förslag som Reformisterna föreslår. Därför bjuder vi in till ett öppet möte där Daniel Suhonen från Reformisterna medverkar. 

Datum: Onsdag 15 maj 2019
Tid: 18:00-20:00
Plats: Panora, Friisgatan 19D i Malmö
Arrangörer: ÖSF, ABF Malmö

➜ Facebookevent: https://www.facebook.com/events/572397686610635/