Hoppa till huvudinnehåll

Nu finns vårens folkbildning öppen för anmälan!

Publicerad

Vi vet. Det är annorlunda tider. Många aktiviteter har ställts in, andra har ställts om. Vi planerar en vår där mycket kommer att vara på distans! Vårens studiecirklar och kurser är nu öppna för anmälan.

Vad är ABF?

ABF har rötter i arbetarrörelsen och arbetar aktivt för att motverka klassamhället. ABF strävar efter ett jämlikt och demokratiskt samhälle utan klassklyftor. 

Vad är folkbildning? 

Folkbildning är till exempel studiecirklar på studieförbund som ABF, bibliotek och folkhögskolor. Det innebär att människor kan ta till sig ny kunskap utanför mer traditionella skolor. Folkbildning är att man lär sig tillsammans med andra på ett demokratiskt sätt.

Så här gör du för att anmäla dig till en kurs:

1) Välj vilken kurs eller studiecirkel du vill anmäla dig till här. 

2) Längst ner på varje kurssida finns knappen Anmäl dig.

3) Fyll i anmälningsformuläret. Välj om du vill betala med faktura eller onlinebetalning. 

4) Klicka på Gå till betalning. Om du valt onlinebetalning sker betalningen här. Om du valt faktura, så skickas en faktura med post till dig. Om arrangemanget är gratis skickar vi endast kallelse.

Kursstart och datum

Våra studiecirklar och kurser pågår under vår-, sommar och hösttermin. De finns öppna för anmälan löpande under årets gång. Det går bra att anmäla sig till flera kurser. Om du missar ett kurstillfälle kan du inte ta igen detta i en annan kurs.