Hoppa till huvudinnehåll

ABF Malmös verksamhet: 24 november-31 december

Publicerad

I Skåne är det en allvarligare smittspridning idag än i våras. Därför gör ABF Malmö från den 24 november ytterligare förändringar i sin verksamhet. Här kan du läsa mer om det.

Det här gäller 24 november – 31 december: 

  • Fysiska studiecirklar i ABFs lokaler ställs in (barnverksamhet är undantagen). Verksamhet kan fortsätta digitalt eller utomhus.
  • Vi uppmuntrar och möjliggör digital folkbildning! Om en cirkelledare behöver använda ABFs lokaler för att livestreamapodda eller hålla ett digitalt möte går det bra.
  • Ni som har hyresavtal för ABFs lokaler (PRO, Mind, ABL, Arkivet) har tillgång till dessa som vanligt. Ni riskbedömer och ansvarar själva för att följa rekommendationer. 

________________________________

Våra lokaler 

Spånehusvägen, Malmö

Fysiska studiecirklar ställs in från 24/11. Lokalerna är tillgängliga för digital verksamhet. Barnkören fortsätter.  

54:an, Malmö

All dans utom dans för barn upphör från 24/11. Utrustad replokal stängs 24/11. Förhyrda (icke-utrustade) replokaler berörs inte. 

Mosaiken, Malmö

Stängs för ABFs verksamhet 24/11. PRO, Mind och Arbetarrörelsens Arkiv har tillgång som vanligt till lokalerna. 

ABF Lomma

All verksamhet utom barnverksamhet avslutas senast 24/11. Huset stängs helt när sista gitarrcirkel och danscirkel för barn är klara (10/12). Öppningsdatum planeras utifrån när verksamhet kan starta. 

Annelund, Malmö

Ingen förändring. 

________________________________

Övrigt 

Föreningsverksamhet 

Du som har studiecirklar, kamratcirklar och arrangemang i en förening får själv avgöra, i enlighet med riktlinjer och restriktioner, om den folkbildande verksamheten kan fortsätta. Vi på ABF uppmuntrar att genomföra så mycket studieverksamhet som möjligt digitalt och på distans framöver. 

Verksamhet i andra lokaler 

När arrangemang hålls i andra organisationers lokaler, anpassar vi oss till verksamhetens riktlinjer. Vi uppmuntrar som alltid att hitta digitala lösningar!  

Öppettider i ABF-huset 

Receptionen är öppen som vanligt måndag till torsdag kl. 8-17 och fredagar kl. 8-14. 

________________________________

Deltagare och cirkelledare

Du som är deltagare i en studiecirkel eller är ledare för en studiecirkel har fått information om anmälningar, startdatum, fakturor och dylikt på din mail eller via telefon.

Digital folkbildning

Vi på ABF uppmuntrar att genomföra så mycket studieverksamhet som möjligt digitalt och på distans framöver. Vi erbjuder föreningar utbildning och stöd kring digital folkbildning, läs mer på www.malmo.abf.se/malmo/digitalfolkbildning  

Tack för din förståelse! Tillsammans minskar vi smittspridningen.