Hoppa till huvudinnehåll

Nominera en känslovisionär!

Publicerad

Världens första Känslogala äger rum på Palladium i Malmö 24 november. Under galan presenteras bland annat vem som blir Årets Känslovisionär.

En unik fest på Palladium i Malmö 

En känslovisionär kan vara en enskild person, en organisation eller grupp som aktivt arbetar för att ge känslor större plats i samhället. Kanske är det en musiker, en ungdomsledare, en dansgrupp eller en forskare? 

Under perioden 24/9–24/10 kan alla vara med och nominera den/de som alltså kan bli världens första Känslovisionär.
 
Nominera här: www.kanslogalan.se


 

 

Juryn

En jury bestående av: Ulrika Bejerholm, professor i psykiatrisk hälso- och sjukvårdsforskning, Marco Vega, sexualupplysare, utbildare och föreläsare som lyfter frågor om killnormer, män och maskuliniteter, Olof Samuelsson, kurator på Studenthälsan vid Malmö universitet som värnar om studenters känsla av sammanhang. Momo Mörk, musiker och poet som både vågar dela – och lyssna – på det sköra och är en av rösterna från Känsloklubben och radioreportaget Känslolägret, Eva Hartman, verksamhetsutvecklare, ABF, Skåne, som arbetar med folkbildning kring frågor som rör funktionsrätt och integration och Simon Kyaga, överläkare i psykiatri som forskat på kreativitet och relationen mellan galenskap och genialitet.

 

Priset

Priset – utöver äran – är en målning som skapas på scen under galakvällen av konstnären Martin Severinson. För mer information, kontakta Cissi Glave, producent Känslogalan, tel +46 708-48 63 02 eller mail cissi@kanslogalan.com Läs mer på känslogalan.se där hittar du också ytterligare pressmaterial.

Känslogalan 2020 arrangeras av ABF Malmö och Arvsfondsprojektet Säg det – Sen gör det och med stöd från Region Skåne och Svenska Kyrkan. Galan blir också verklighet genom samarbetspartners som Inkluderingslabbet, Fontänhuset Malmö, Lunds Fontänhus, Musik i Syd, Palladium Malmö, Community Works Malmö och med sponsormedel från Henning Persson Förvaltnings AB, Lilla Ostaffären med flera.