Hoppa till huvudinnehåll

World Pride i Malmö 2021

Publicerad

2021 kommer att bli en sommar fylld av kamp, kärlek, glitter och glamour! Läs mer om aktiviteterna och arrangemangen under årets World Pride här.

World Pride 12-22 augusti

I år står Malmö Pride, tillsammans med Happy Copenhagen, värdar för WorldPride & EuroGames. Det är första gången WorldPride och Eurogames kombineras, och vi kan utlova en regnbågsfärgad fest utan like.

Evenemanget, som hålls både i Malmö och Köpenhamn 12-22 augusti, bjuder på ett makalöst och spektakulärt program med två Prideparader, fester, musikframträdanden, Youth Pride, konst och kultur, ett gigantiskt WorldPride House och självklart mycket mer!

Läs mer här.

#YouAreIncluded

Årets tagline är #YouAreIncluded, och tillgänglighet och intersektionalitet står som ledstjärnor i skapandet av såväl program och festivalområden.

Malmö Queer Film Festival på Panora

Varmt välkomna till den största queer filmfestivalen som någonsin ägt rum i Sverige. 

Över 35 olika organisationer presenterar i ett kreativt samarbete 46 föreställningar, varav hittills 15 kommer med efterföljande samtal. Ett mångfasetterat filmprogram med tematisk mångfald och film från hela världen, med allt från historiska odysséer och ikoniska klassiker till samtida politiska och sociala utmaningar med fokus på bland annat mänskliga rättigheter, rasifiering och intersektionalitet. Och på det, mycket relationer, sex, kärlek, glamour och underbar galenskap.

Läs mer här.