Hoppa till huvudinnehåll

Nordens enda arbetarfilmfestival!

Publicerad

Arbetar Filmfestivalen är ingen vanlig filmfestival. Festivalen är både en samlingspunkt i Norden för arbetarfilm och en plattform för en ny arbetarrörelse. I fokus står förutom film även samtal och aktiviteter för lärande, nya möten, nya visioner och organisering.

Arbetar Filmfestivalen // Nordic Labout Film Festival är Nordens hittills enda arbetarfilmfestival, där film och samtal används för att väcka viktiga frågor och få nya perspektiv. Med Malmö som nav vill de även samla och sprida arbetarfilm i Norden och världen. Genom film vill de stärka och vitalisera en arbetarrörelse som kan inkludera mångas verklighet.

Arbetar Filmfestivalen är ett återkommande årligt evenemang som även arrangerar visningar och samtal i samarbete med andra arrangemang och organisationer.

Arbetar Filmfestival 12-14 november 2021

Festivalen innehåller film, workshops, snack och mer! Du hittar hela programmet här.

Filmbiljetter och festivalpass kan köpas på Panora under festivalen. Läs mer om biljetter här.

 

Vill du organisera en lokal träff?

Centrum för Arbetar Filmfestivalen är i Malmö men för personer som inte har möjlighet att besöka festivalen eller folk som vill sprida festivalen/frågorna lokalt, finns det möjlighet att skapa en lokal träff med filmer, samtal och annat från festivalen. Samla ihop några vänner, den lokala fackklubben, den lokala rörelsen, eller filmkollegorna och tillsammans skapa en lokal träff av festivalen. Läs mer här.